Genom att använda passepartout till bilder och foton framhävs de bättre i ramen, men bilden skyddas också från för tidigt åldrande genom att bilden eller fotot inte kommer i kontakt med glaset. För dig som inte vet är passepartout en utskuren pappersbit med öppning i mitten, som ligger i en ram. Dessa finns i olika färger, för att matcha ramen och bilden på bästa sätt.

Passepartout av olika slag från Estancia

För dig som butiksinnehavare är passepartout en naturlig tilläggs-vara att erbjuda om du säljer ramar och bilder. Kunder som kommer med egna foton hittar sällan eller aldrig den perfekta ramen, och hellre än att tvingas beskära ett foto kan passepartout lösa problemet på ett sätt som faktiskt förgyller bilden. När passepartouter används på rätt sätt är det ingen som tänker på om det är försköning eller faktiskt har lagts i för att fylla ut i ramen. Ett tips är att göra i ordning några smakprov för kunderna i din butik.

Utbudet av passepartouter hos Estancia

Hos oss på Estancia finns flera alternativ och utföranden för passepartout. Det som förenar dem är att de är syrafria, och därmed inte gör åverkan på fotografier. Svarta, gråa och vita finns med vit kärna, och så finns det även vit passepartout med svart kärna. Samtliga passepartouter levereras i kartonger om 10 stycken, och finns i många olika storlekar, från 12 gånger 12 centimeter som minst, till 70 gånger 100 centimeter som störst.

Vilka fördelar finns för en kund?

Kanske har du en gammal fin ram som du vill använda, och den perfekta bilden som ska vara i denna. Men bilden är något för liten, och därför har du funderat på en annan ram. Det är en plan B och inte det bästa tänkbara alternativet. Där kommer passepartout in som en bra lösning, och ger kunden möjlighet att använda mormors gamla fina ram med en bild på dottern eller sonen, för att skapa den perfekta julklappen.

Tilläggsprodukter och tjänster

Om en av dina kunder är intresserad av passepartout ligger det förstås nära till hands att sälja även en ram, och av den anledningen är det vettigt att sortera ramar och passepartouter i storlek så att de passar varandra. Även beskärning kan vara en rimlig tilläggstjänst som hör ihop med passepartouter. Det är inte ovanligt att kunden först vill beskära ett foto, sedan sätta det i en ram och utöver detta fixa en fin kant runt bilden. Här på vår hemsida finns det självklart även ramar av alla de färger och storlekar, så passa på och beställ sådant som passar ihop med passepartouterna.

Så kommer du i kontakt med Estancia

För dig som återförsäljare, butik eller butikskedja kan du komma i kontakt med oss på Estancia via mail, telefon eller via det formulär som finns på vår hemsida. Allt information som behövs finns på kontaktsidan. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, önskemål eller synpunkter gällande leveranser, produktsortiment eller samarbetsmöjligheter. Du kan även boka ett besök med någon av våra duktiga medarbetare. Vi lyssnar och har goda råd själva. Eftersom vi har funnits i branschen ända sedan 1949 har det förvärvats en del kunskap… Vi ligger i dag i Smålandsstenar och ingår i Gnosjöregionen.

Hur stavas det egentligen?

Passepartout är ett krångligt ord att stava till, precis som det vanligen kan vara med franska ord. Det betyder “passerar överallt” och det är rätt begripligt med tanke på att lösningen ger en flexibilitet vad gäller foton och konstverk. Precis som med andra ord som är krångliga att stava till finns det en rad “alternativa” (felaktiga) sätt att stava till passepartout. Passpartout, passparto, passpartou, ja du har säkert sett fler. Då tog vi inte med de särskrivna varianterna.

SNABB LEVERANS

Beställning skickas
inom 1–2 dagar

KUNDSERVICE

Ring oss på
0371 333 50

ISO 9001 & 14001

Vi är kvalitet- och
miljöcertifierade