Album & Fototillbehör

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

115 artiklar

 1. Album Diamant 100 Blå 11x15
 2. Album Diamant 100 Röd 11x15
 3. Album Diamant 200 Blå 10x15
 4. Album Diamant 200 Blå 11x15
 5. Album Diamant 200 Röd 10x15
 6. Album Diamant 300 Blå 10x15
 7. Album Diamant 300 Blå 11x15
 8. Album Diamant 300 Röd 10x15
 9. Album Diamant 300 Röd 11x15
 10. Album iläggsalbum Vit 11x15
 11. Bubble Decoration Clear
 12. Goldbuch Frame Light black
 13. Herma Photo Corners 250
 14. Herma Photo Corners 500
 15. Linex Limstift 22g
 16. Linex Limstift 8g
 17. Linex Pennkniv, 8mm blad
 18. Nyckelring
 19. KAMPANJ! Poster 42x59,4 A2 Fishermans Paradise
 20. Sense Ringpärm Vinyl Svart
 21. Snow Dome Red
 22. Snow Dome Silver
 23. Snowflake
 24. Sublimering Mugg 11oz Vit
 25. Xmas acrylic Block
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

115 artiklar

Fotoalbum från Estancia - bra variation för dina kunder

Estancia AB erbjuder ett stort sortiment när det gäller fotoalbum. Här finns det mesta som dina kunder kan tänkas behöva. Bokbundet, iläggsalbum, vinyl, spiralbundet med flera. Utöver våra fina fotoalbum säljer vi även tillbehör som stickers, pentel, permanenta pennor och fotofickor. Kort och gott allt dina kunder kan tänkas behöva när de ska få ordning på sina fotografier. Hör av dig till oss på Estancia om du har några frågor när det gäller våra fotoalbum och de tillbehör som finns eller inte finns. Vårt lager är under ständig förändring utifrån våra kunders behov.

Fotoalbum är bättre analogt än digitalt

När bläddrade du själv i ett riktigt fotoalbum sist? Det är en speciell känsla som följer med ett fysiskt album, med sina dofter och vackra bilder - kanske med personliga kommentarer. Den digitala eran i all ära, men ibland behöver det få vara analogt för att fungera riktigt bra. Vad slår spänningen i soffan, när ett fotoalbum skickas mellan släkt och vänner, och du sitter där och väntar på din tur? Fotoalbum växer dessutom i värde med åren, och blir roligare att titta i ju längre tiden går. Sedan skadar det inte att de ser snygga ut där de står i bokhyllan.

Sätt dig in i sortimentet

Med tanke på vårt stora utbud av fotoalbum är det nödvändigt att du sätter dig in i dina kunders behov, och väljer sådant som motsvarar efterfrågan. Vissa album vinner på tillbehör som lim och fotohörn, och kanske är du osäker på vad som passar ihop och inte. Därför vill vi att du ska veta att vi gärna bokar en träff med dig. Ta kontakt med oss via vår hemsida och få ett möte med någon av våra duktiga medarbetare. Vi har varit i branschen sedan 1949, så om det är något vi har gott om är det erfarenhet. Förutom ren sakkunskap om fotoalbum och andra produkter, kan vi komma med många goda råd för dig som vill ha högkvalitativa fotoalbum att erbjuda till dina kunder.

Vad finns det för olika album?

För dig som vill kunna erbjuda en högkvalitativ känsla i de album du säljer i din butik, vad sägs om ett bokbundet fotoalbum med läderkänsla och plats för 100, 200 eller 300 bilder i 11 gånger 15 centimeter? Det finns en CD-ficka för att kunna kombinera analoga och digitala bilder, och skrivutrymmen för att ge kunden möjighet att skriva bildtexter under sina fotografier. En annan rekommendation från vårt sortiment är våra spiralbundna album 25 gånger 25 centimeter, som finns i vitt eller svart. Dess blad är extra tjocka och syrafria. När det gäller limbundna album har vi Sense Album 300, med plats för 300 foton. Dessa fotoalbum är designade med ryggar som på klassiska böcker, i rött, svart och blått. Samtliga album kommer i kartonger om flera stycken. Bläddra gärna runt på vår hemsida och kolla utbudet.

Varför anlita Estancia

Ursprunget till Estancia AB är Örebro Konstförlag i Örebro. Sedan starten 1949 har mycket hunnit hända, men framförallt har vi utvecklats och förvärvat viktig kunskap och erfarenhet. Vi är bra rustade för att hjälpa dig som kund med de frågor du kan behöva svar på, och vi delar gärna med oss av våra tankar. Vår vision är att vara det första och självklara valet av leverantör när det gäller attraktiva fotoartiklar. För att uppnå detta har vi ett stort lager med ett brett sortiment, snabba leveranser och en kvalitetssäkring i form av standarderna ISO och SA8000. Vi vill ha en ständig och nära kommunikation med våra kunder, då vårt sortiment helt och hållet beror på efterfrågan och synpunkter från våra kunder, vilka är du och andra butiker eller butikskedjor.