Välkommen till Estancia

Tel: +46 (0)371 333 50

Estancia AB

Lång tradition av fotoramar och andra fotoprodukter

Prisvärda produkter. Brett sortiment. Snabba leveranser. Personlig service. Så skulle man kunna sammanfatta Estancia AB i Smålandsstenar. Vi är en grossist av med inriktning på vägghängda produkter såsom fotoramar, posters, speglar och tavlor. Vår målgrupp är både fysiska butiker och e-handelsbutiker i hela Norden. Bland våra kunder finns allt från mindre presentbutiker till stora rikstäckande butikskedjor.

För oss är kontakten med kunderna och butikerna viktig. Vi åker bland annat ut till våra kunder för att hjälpa till med exponeringen av våra produkter i butikerna. Vårt mål är att ha ett attraktivt sortiment som säljer bra. Vi vill gärna höra era synpunkter så är det någon vara som inte säljer så bra som tänkt, då tar vi tillbaka de produkterna och ersätter dem med andra. Det är viktigt att ni – våra kunder – känner er trygga med oss som leverantör. Tveka inte att höra av er idag för att boka ett besök med någon av våra duktiga medarbetare!

Vår mission

Att lagerföra och sälja ett attraktivt sortiment av väggdekoration för säkerställa att våra kunder alltid har rätt och säljande produkter i deras butiker.

Vår vision

Att bli den leverantör av väggdekoration som både fysiska butiker och e-handelsbutiker föredrar att genom att erbjuda produkter och hög service som skapar bra lönsamhet för butikerna.

Vår styrka

  • Ett stort lager = Snabba leveranser.
  • Aktiva säljare ute på fältet för att erbjuda hög service.
  • Komplett sortiment av fotoramar, posters, speglar och tavlor.
  • Vi arbetar efter ISO-standarden och SA8000.

Viktiga årtal
1949 var året som Örebro Konstförlag i Örebro startade. Företaget var inriktat mot konsttryck och vykort och kom så småningom att bli det som idag är Estancia AB.

1978 flyttade Örebro Konstförlag sin verksamhet till Värnamo. Där producerade man sedan ramar till de tavlor man sålde.

2009 flyttade företagets huvudkontor till Smålandsstenar.

2011 köpte Örebro Konstförlag upp Estancia och bytte namn till Estancia AB. I och med företagsköpet kunde man nu även erbjuda ett stort sortiment av presentartiklar och fotoalbum. Samma år ställer Estancia AB ut för första gången på den stora designmässan Formex i Stockholm.

2012 flyttade Estancia AB in i nybyggda lokaler i Smålandsstenar och produktsortimentet utökades till att även omfatta speglar och tavlor.

2013 inviger Estancia AB sin webshop, www.estancia.se.

2016 Estancia når en omsättning på över 20 miljoner kronor för första gången. 

Estancia AB är ett företag i Gnosjöregionen – GnosjoRegion.se.

Välkommen till Estancia AB!