Välkommen till Estancia

Tel: +46 (0)371 333 50

Estancia AB

Lång tradition av fotoramar och andra fotoprodukter

Prisvärda produkter. Brett sortiment. Snabba leveranser. Personlig service. Så skulle man kunna sammanfatta Estancia AB i Smålandsstenar. Vi är en grossist av bland annat fotoramar, fotoalbum, speglar och tavlor. Vi har både stora och små kunder och levererar till allt från små presentbutiker till stora butikskedjor.

För oss är kontakten med kunderna och butikerna viktig. Vi åker bland annat ut till våra kunder för att hjälpa till med exponeringen av våra produkter i butikerna. Vårt mål är att ha ett attraktivt sortiment som säljer bra. Vi vill gärna höra era synpunkter så är det någon vara som inte säljer så bra som tänkt, då tar vi tillbaka de produkterna och ersätter dem med andra. Det är viktigt att ni – våra kunder – känner er trygga med oss som leverantör. Tveka inte att höra av er idag för att boka ett besök med någon av våra duktiga medarbetare!

Vår vision
Estancia AB ska utan kompromisser erbjuda marknaden ett attraktivt sortiment av fotoartiklar och ska genom engagemang, kvalitet och kunskap vara det första och självklara valet för våra kunder.

Vår styrka

  • Ett stort lager.
  • Snabba leveranser och en hög service.
  • Ett brett sortiment av fotoramar, fotoalbum med tillbehör, speglar och tavlor.
  • Vi arbetar efter ISO-standarden och SA8000.

Viktiga årtal
1949 var året som Örebro Konstförlag i Örebro startade. Företaget var inriktat mot konsttryck och vykort och kom så småningom att bli det som idag är Estancia AB.

1978 flyttade Örebro Konstförlag sin verksamhet till Värnamo. Där producerade man sedan ramar till de tavlor man sålde.

2009 flyttade företagets huvudkontor till Smålandsstenar.

2011 köpte Örebro Konstförlag upp Estancia och bytte namn till Estancia AB. I och med företagsköpet kunde man nu även erbjuda ett stort sortiment av presentartiklar och fotoalbum. Samma år ställer Estancia AB ut för första gången på den stora designmässan Formex i Stockholm.

2012 flyttade Estancia AB in i nybyggda lokaler i Smålandsstenar och produktsortimentet utökades till att även omfatta speglar och tavlor.

2013 inviger Estancia AB sin webshop, www.estancia.se.

Estancia AB är ett företag i Gnosjöregionen – GnosjoRegion.se.

Välkommen till Estancia AB!