Välkommen till Estancia

Tel: +46 (0)371 333 50

Grossist av fotoramar

Då man ska hänga upp en bild så finns det en hel del att tänka på. Den som snabbt tar fram en gammal ram för att återanvända denna har inte insett styrkan i moderna ramar som är skräddarsydda för sitt syfte, nämligen att framhäva bildens skönhet och få den att passa in i sitt sammanhang. Estancia är en grossist av fotoramar som även kan hjälpa till med andra viktiga komponenter som får en butik, ett kontor eller ett hem att uttrycka en enhetlig design som man trivs med.

Estancia – en grossist av fotoramar

En grossist av fotoramar är precis som det låter en service som tillhandahåller ramar för bilder och fotografier. Man kan behöva den här typen av ramar vid många olika tillfällen och det är särskilt butiker och offentliga rum och platser som kan behöva hjälp med fler ramar som ska passa ihop och även matcha den interiör som man har. Estanicas styrka är att de förstår helhetskonceptet som krävs för att ramen ska ge det intryck som man är ute efter. De besöker butiker och lokaler som behöver smyckas med bilder för att avgöra vad som kommer att fungera bäst och ge den display som passar riktigt väl in i sitt sammanhang. Det här är onekligen en viktig service som man kan dra stor nytta av då man vare sig har ett konstnärligt sinne eller råd med en inredningsdesigner för varje uppgradering.

Snabba leveranser

När man väl har bestämt sig för en viss typ av ram att använda för sina displayer eller för sin dekoration så vill man ju inte vänta för länge på detta. Då är det bra med ett stort lager att tillgå samt snabba leveranser. När Estancia är säkra på att kunden har beställt rätt så kommer de snabbt att skicka de färdiga ramarna och det hela kommer fram på ett säkert sätt.

En attraktiv butik

I en attraktiv butik så vill man kanske ha lite mer än bilder och reklamaffischer och då kan Estancia AB även stå till tjänst med något så klassiskt och elegant som speglar. Speglar kan vara precis det som behövs för att inge trygghet och känsla av att ett rum är större än vad det är. Med speglar så kan man även reflektera ljus på ett smart sätt vilket kan behövas i butiker, på kontor, och i hem.

Rätt framställning av bilder

För att framställningen av de bilder som ska ramas in ska bli rätt så jobbar Estancia grossist av fotoramar med många olika varianter av ramar. Med rätt teknik så når man den effekt som eftersträvas och i och med att lagret är stort så kan man alltid få en stor upplaga av ramar då man behöver detta. Oavsett om man behöver fotoramar, speglar, album och tillbehör så kan man kontakta Estancia för att få mer information och en prisbild i enlighet med de behov som man har.