Välkommen till Estancia

Tel: +46 (0)371 333 50

Dekorera med clipsramar

Ramar behövs i så många olika sammanhang men det kan vara svårt att bestämma sig för rätt typ av ram. Det är inte bara kostnaden som avgör vad man väljer, det ska även vara enkelt nog att montera bilder och att hänga upp dessa. Då man inte vill att ramen ska ta någon som helst uppmärksamhet så kan clipsramar bli det allra bästa alternativet. Det här är smidiga ramar som är så enkla att hantera att vem som helst kan dekorera med dem. Det är dock viktigt att man skaffar rätt storlek och inte chansar på att det blir snyggt med en för stor eller för liten ram.

Clipsramar som dekoration

Dekorationer på väggar måste för det mesta ramas in. Har man vackra bilder och fotografier så är clipsramar för det mesta det bästa valet av ram. Det finns modeller som är som klippta och skurna för vanliga fotoformat och det gör det enkelt att få det hela att se snyggt och proffsigt ut. Den här typen av ramar har inbyggda byglar som man inte ens märker och som håller bilden på plats. På baksidan så finns det smarta fästen som gör det lätt att hänga upp bilderna på väggar. Clipsramarna är lättviktiga vilket kan vara särskilt bra då man vill använda sig av mycket små fästen för att få upp sina dekorationer på ett säkert och stabilt sätt.

Välj rätt storlek

Det är som sagt viktigt att man använder sig av rätt storlek av clipsram. Om man tar en för stor modell för en mindre bild så kommer det hela att se märkligt ut. Då man har en för liten ram så kanske man tänker att man kan trimma sin bild men det här är sällan en god idé. Då bilder har en specifik komposition så kan man rubba hela intrycket av att försöka klämma in bilden i en för liten ram. Det bästa är att vända sig till en ramgrossist som har alla tänkbara storlekar så att man kan beställa rätt. Det är ändå så pass enkelt att beställa ramar online och även om clipsramarna inkluderar glas så kan man vara säker på att man får hem sina ramar i ett stycke då de packas och skickas på ett bra sätt.

En bild som present

Det ska nämnas att man kan skapa otroligt fina presenter med hjälp av speciella bilder och clipsramar. Om man själv är konstnär och skapar bildkonst så kan man ju göra kopior av ett särskilt verk som man signerar. Sedan är det bara att infoga detta i en clipsram, kanske med en passpartå för ett proffsigt intryck, och slå in som present till en vän som alltid tjatar om att få en tavla. Vänner emellan så kan man överaska med bilder från fina stunder som man har haft ihop. När man får en bild i clipsram så är den ju redo att hängas upp och då hamnar den sällan i en byrålåda.